Borstvoeding, het recht van je kindje. Als moeder zijnde wil je graag dit recht volbrengen, maar soms zijn er complicaties, problemen of vervelende klachten. Wacht niet te lang met hulp in schakelen. Het is namelijk veel lastiger om dan bepaaldr drinktechnieken af te leren.

Ervaar je pijn bij het voeden? Komt je kindje niet goed aan? Zijn er andere vage klachten of maak je je zorgen! Neem dan snel contact op voor een afspraak.

Alle lof zij Allah.

Allah, de Verhevene, heeft de (volledige) periode van borstvoeding bepaald op 2 jaar. Hij zegt namelijk (interpretatie van de betekenis):

“En de moeders zogen hun kinderen twee volle jaren. Dit is voor degene die de periode van het zogen wil vervolmaken.”

(Soerat al-Baqarah: 233)

Voor uitgebreide informatie over borstvoeding kan je een prive cursus boeken. Klik hier voor.meer informatie.

Of neem vrijblijvend contact op voor vragen.Contact opnemen

Lukt het niet met aanleggen? Ervaar je pijn? Wilt de baby niet goed drinken? Of ervaart je andere ongemakken? Maak dan snel een afspraak, ik help je weer de goede weg in te slaan en geef je de juiste tools voor je borstvoeding avontuur. 

Ik ben gespecialiseerd in tongriempjes en lipbandjes. Voor deze vervelende kwaal stuur ik je altijd door naar Kirsten Slagter, de tongriem specialist van Nederland. 

Helaas heb ik te vaak negatieve ervaringen gezien en gehoord bij KNO artsen of andere klinieken. Ik raad dus echt enkel Kirsten aan voor de juiste behandeling.