Corona maatregelen

11 mei 2020 heeft her kabinet weer groen licht gegeven om contact beroepen uit te voeren. Bij een cupping of massage behandeling vindt er altijd lichamelijk contact plaats. Om dit zo veilig mogelijk voor u en voor ons te laten verlopen, hebben wij de volgende maatregelen getroffen.

Zoals altijd, werken wij onder strikte hygiëne regels. Deze zullen wij natuurlijk blijven handhaven. Daarbij willen wij  u vriendelijk verzoeken om niet naar de praktijk te komen indien het volgende op u van toepassing is:

  • U heeft koorts, u hoest, bent kortademig of verkouden
  • U bent in aanraking geweest met iemand bij wie COVID-19 is vastgesteld
  • U bent zelf besmet geweest met COVID-19 in de afgelope maand
     

Daarnaast gelden de volgende tijdelijke maatregelen:

  • Er zal tussen behandelaar en klant geen fysiek contact mogelijk zijn (hand/ knuffel geven).
  • Er worden tijdelijk geen water en dadels na de behandeling gegeven. U kunt zelf wat meenemen om na de behandeling te nuttigen.
  • Er zal slechts 1 persoon tegelijk tot de praktijkruimte toegelaten worden. Het is dus tijdelijk niet mogelijk om samen een afspraak te maken. Of u dient uit hetzelfde gezin te komen. 

Bij voorbaat dank voor uw begrip!

Update Coronavirus – de cursussen van Arjen Pasma worden helaas niet meer gegeven. Alle cursisten krijgen deze vanzelfsprekend terugbetaald. Heb je je geld nog niet retour ontvangen, wil je dan zo vriendelijk zijn ons even te mailen, dan kunnen we kijken wat er fout is gegaan, in sha Allah. 

Cursussen aan huis en één op één cursussen gaan gewoon door. 

De groepscursussen van Arjen pasma gaan helaas niet meer door en de bevalcursussen enkel via webinar.

Dit besluit hebben wij moeten nemen naar aanleiding van de maatregelen van de overheid rond het Covid-19 virus. Dit omdat helaas de zalen de anderhalve meter regels te lastig vinden en daarom huur ervan onmogelijk word gemaakt.

Wat betekent dit concreet?

Bijeenkomsten gaan sowieso tot en met september niet door en nieuwe cursussen gaan enkel online van start. 

Cursussen die reeds zijn begonnen worden opnieuw in gepland of digitaal gegeven. Dit gaat in overleg met de docent. Cursisten ontvangen hierover van Natural M’oummies of Juf Ummi informatie per mail.

Cursussen die nog niet van start zijn gegaan, worden ook opnieuw ingepland en nu via de digitale weg aangeboden. Zodra de nieuwe data bekend zijn, zetten wij die direct online. U kunt zich dan ook nog steeds aanmelden voor deze cursussen.

Volgt u nu een cursus? Houd uw mail de aankomende weken goed in de gaten.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel. Uw en onze gezondheid en veiligheid staan voorop. Wij rekenen op uw veerkracht en medewerking en wij hopen uiteraard dat snel onze cursussen gewoon weer plaats kunnen vinden op locatie.

Houd u vooral onze website in de gaten.