Diensten

[eltdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][eltdf_elements_holder_item horizontal_alignment=”center”]
[/eltdf_elements_holder_item][/eltdf_elements_holder]
[eltdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][eltdf_elements_holder_item horizontal_alignment=”center”]

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Orthomoleculaire advies

Bevalling coaching

Postnatale Doula care en support

Hijama – Zowel wet als dry cupping

Ontspannings massages

Zwangerschaps massages

Bevallings cursussen

Borstvoeding advies

• Fertiliteit coaching

Baarmoeder massages

En nog veel meer

Gezondheid

Je gezondheid is zo een belangrijke schakel in je leven. Ben je niet gezond, beheerst dit je hele leven. Daarom is het van groot belang om goed voor je lichaam te zijn. Een goede gezondheid is zeer belangrijk,  want een goede gezondheid betekend ook een gezonde ziel. Andersom natuurlijk net zo, als jij een gezonde ziel hebt, is jou lichaam vaak vanzelf sprekend ook gezond. Het heeft invloed op elkaar en is erg belangrijk om in balans te houden.

Allah zegt in de Quran:

“O gelovigen, eet van de goede dingen waarmee Wij jullie hebben voorzien en wees dankbaar aan Allaah als jullie werkelijk alleen Hem aanbidden.” (Koran: 2:172)

In bovenstaande tekst word duidelijk dat ons sowieso is aangeraden om gezonde goede dingen te eten. Voeding is de basis van een gezond lichaam en dus een zeer belangrijke speler voor een gezond leven.

Wens voor je broeders wat je wenst voor jezelf. 

Één van mijn favorieten lijfspreuken die je vast en zeker wel eens voorbij hebt zien komen op één van mijn social media kanalen. Maar wat staat er nou eigenlijk? Wees goed voor andere.. maar wees ook goed voor jezelf. Cijfer jezelf niet weg, je hebt maar één lichaam en één ziel, één kans hier op aarde.

Ik was zelf iemand die altijd andere mensen wilde dienen, zelf kwam ik op de tweede plek, ik was niet zo belangrijk. Uiteindelijk riep mijn lichaam mij terug, want ik kreeg meerdere autoimuunziektes, hierdoor werd ik genoodzaakt voor mezelf te zorgen en daaraan te werken. Alhamdullilah heb ik door mijn eigen ziektes veel inzichten gekregen, genezingen gevonden en zeer veel kennis op gedaan. Het heeft me gebracht waar ik vandaag de dag ben en ook veel positiefs gegeven m.b.t. inzichten en mijn mindset in het leven. Door zelf terug te gaan naar mijn fitra, naar mijn basis en mijn leven onder de loep te nemen, heb ik een fijne belans gevonden in mijn gezondheid en is deze met sprongen vooruit gegaan. Mijn conclusie was, dat voor mijzelf zorgen, is stap één, want als ik zelf gezond ben, kan ik ook beter zorgen voor een ander.

Zelfzorg is aanbidding.

Respect en aandacht schenken aan jouw eigen gezondheid, ziel, welzijn, lichamelijk, geestelijk en emotioneel gezien, zijn belangrijke schakels om te overleven. Maar buiten dit alles is het ook een vorm van dankbaarheid, Alhamdullilah.

Verwaarloos jezelf niet, wees goed voor jezelf, zodat je goed kan zijn voor andere. Stel hulp dus niet uit, heb je hulp nodig, vraag erom. Doe er wat mee! Wat os jou excuus? Waarom kom je niet in actie als je jezelf zo futloos voelt? Waarom trek je niet aan de bel als je al deze vage klachten blijft houden? Waarom laat je jezelf zo links liggen, terwijl je lichaam zoveel signalen afgeeft dat het hulp nodig heeft.

Allah heeft jou ‘in de beste vorm geschapen’, maar jij lijkt er geen waarde aan te hechten. Het lijkt niet alleen zo, het is zo, want het is jouw keuze om jezelf te verwaarlozen. Stop daarmee en maak een afspraak. Laat mij je helpen jezelf te helpen. Samen staan we sterker.

[/eltdf_elements_holder_item][/eltdf_elements_holder]