begeleiding voor, tijdens en
na de bevalling.

Latest Posts

facebook instagram twitter

Dag 11 – Voorbereiding – Ademhaling

Dag 11 - Voorbereiding - Ademhaling

Ramadan Aftelkalender

Kortingcode dag 9 t/m 13 – INVEST10 *

* toe te passen voor onze online cursus Amanah van Allah. Shop ze hier

 

Behalve dat het heel fijn is om de laatste periode oefeningen te doen om de baby te helpen in te dalen, raad ik ook aan alvast je ademhaling onder controle te krijgen.

Het belang van de juiste ademhaling is immens groot tijdens de bevalling. Je ademhaling is een zeer belangrijke sleutel in het baren van je kleine en dus belangrijk deze rustig onder controle te houden.

Tijdens de bevalling wil je alles behalve in paniek raken. Hoe eerder je begint met een rustige ademhaling te krijgen en te behouden, hoe fijner dat is tijdens je bevalling.

Ik raad namelijk NIET aan om gekke ademhalingstechnieken toe te passen tijdens je bevalling, maar juist je rustige eigen ademhaling onder de knie te krijgen.

Hoe beter jij je ademhaling onder controle hebt en dan bedoel ik dus ook in het dagelijks leven, hoe beter dat is voor je lichaam.

Dit is ook immens belangrijk tijdens de bevalling, in onze cursus bespreken we het gedeelte over de ademhaling uitgebreid en geef ik je oefeningen om de juiste ademhaling te krijgen en te behouden.

Want ook buiten je zwangerschap en bevalling om is correct ademhalen een hele belangrijke voor je gezondheid. Een win win dus, want je hebt er ook iets aan NA de bevalling.

 

Maak nu gauw een afspraak voor een cursus en ontvang 10% extra korting