begeleiding voor, tijdens en
na de bevalling.

Latest Posts

facebook instagram twitter

Dag 12 – Voorbereiding – Volg een cursus

Dag 12 - Voorbereiding - Volg een cursus

Ramadan Aftelkalender

Kortingcode dag 9 t/m 12 – INVEST10 *

* toe te passen voor onze online cursus Amanah van Allah. Shop ze hier

.
” Je kan je bevalling maar één keer doen. De zorgverlener doet het morgen gewoon nog een keer bij een ander.”
.
Een nadenkertje, maar wel één om eens even goed bij stil te staan, want het is de waarheid. Als jij onvoorbereid je bevalling in gaat met de gedachte “Ja zoveel vrouwen doen dit, ik hoef me niet voor te bereiden” dan zal je jezelf voor je hoofd slaan als er iets tijdens je bevalling toch niet zo verloopt als je dacht en jij geen weet hebt van what to do.
.
Kennis is macht en daardoor raad ik je echt aan je voor te bereiden. Lees boeken, volg een cursus, praat op moeder forums enzovoorts.
Als iemand die cursussen geeft over bevallen kan ik natuurlijk makkelijk praten, maar toch zeg ik het “Dit is één van de beste investeringen die je zal doen in jezelf, je baby  en je gehele gezin”. Want zoals ik hierboven al zei, je bevalt maar één keer. Door de regie te behouden, de juiste voorbereiding te doen middels oefeningen en je ademhaling onder controle te krijgen, zal je bevalling, of deze nou wel of niet exact volgens jou 1ste plan verloopt, toch in jou regie blijven en binnen jou wensen kader. En juist dat is zo belangrijk, dat ondanks dat het anders loopt, jij en je partner de keuzes blijven maken en jullie terug kijken op een fijne bevalling.
Laatste dag, boek nu een cursus privé of Amanah van Allah met 10% korting met de code INVEST10. Dit is echt één van de beste investeringen voor jezelf en je baby. Go for it.