begeleiding voor, tijdens en
na de bevalling.

Latest Posts

facebook instagram twitter

Dag 14 – Baby essentials – Heilwolle

Dag 14 - Baby essentials - Heilwolle

Ramadan Aftelkalender

Korting dag 13 t/m 16–  Mooie kortingen op baby essentials – check de webshop

* toe te passen voor onze baby essentials. Shop ze hier.

 

Musthave voor elke zwangere en pas bevallen vrouw.

Heilwolle, ook wel genezende wol, is een eeuwenoude remedie dat ontstekingen voorkomt en behandelt. Gebruik plukjes van de Heilwolle voor bijvoorbeeld luieruitslag of tepelkloven. Het is een 100% natuurlijk geneesmiddel en multi-inzetbaar voor zowel moeder als kind. Ook kan het als wandelwol gebruikt worden en wordt het ingezet bij blaren tijdens het wandelen.

 

Heilwol zorgt ervoor dat geïrriteerde, gevoelige of ontstoken huid kan blijven ademen en niet wordt afgesloten. Hierdoor kan de natuurlijk lanoline zijn werk doen, maar de wond toch genezen aan de lucht die erbij kan. Door de structuur van de wol wordt er namelijk een luchtlaagje gevormd, dat zorgt voor optimale ventilatie. Daarnaast absorbeert de wol vocht en zweet. De heilwolle geeft natuurlijke lanoline af deze Lanoline is van nature aanwezige wolvet in de wol. Lanoline heeft een helende en verzachtende werking op de huid.

  • Heilwolle is een 100% natuurlijk geneesmiddel.
  • De heilwolle zorgt ervoor dat de huid kan ademen en het niet wordt afgesloten, door bijvoorbeeld een luier of bh (bij luieruitslag of tepelkloven).
  • Heilwolle zorgt voor optimale ventilatie.
  • Heilwolle absorbeert vocht.
  • Heilwolle geeft natuurlijke lanoline (wolvet) af waardoor ontstekingen verminderen.
  • 100% biologische scheerwol

Gebruik een pluk heilwolle één a twee keer. Je reinigt de wol door het een dag buiten te leggen in de zon. Was genezende wol niet.