begeleiding voor, tijdens en
na de bevalling.

Latest Posts

facebook instagram twitter

Archive

Het belang van het juiste kraamverband. Ramadan Advent Kortingcode dag 1 t/m 4 - POSTPARTUM10 * * toe te passen voor een aantal postpartum producten. Shop ze hier Zodra je bent bevallen moet je kraamverband gaan gebruiken, daarna stap je over op maandverband. Laat er helaas in vele varianten veel stoffen zitten die je liever niet tussen je benen hebt en zeker niet na je bevalling als je een super grote wond in je baarmoeder hebt. Op tampons en inlegkruisjes staan geen ingrediënten vermeld, maar zitten toch vol met stoffen die je niet bij je intieme deel wilt hebben! Kies dus zeker in je kraamperiode voor Natuurlijk Ecologisch katoen kraamverband en NIET voor regulier. Kraamverband van Natracare zit comfortabel is zacht en biedt zekerheid en bescherming. Buiten eco katoen kraamverband is het ook heel fijn om ons Warm/Koud kraamverband te gebruiken, dit is herbruikbaar. Na dat de heftige bloeding voorbij is kan je het beste dus ook kiezen voor natuurlijk maandverband. Denk hierbij aan merken zoals Sanatura of Yoni. Sanatura hebben wij ook in onze webshop, in zowel normaal en super, in ons kraampakket zit alles wat je nodig hebt voor je bevalling en is een beter alternatief dat je reguliere kraampakket qua producten. Meer lezen over de effecten van het juiste kraam/maand verband? Lees hier onze blog.

Kruiden Ramadan Advent Kortingcode dag 1 t/m 4 - POSTPARTUM10 * * toe te passen voor een aantal postpartum producten. Shop ze hier   Kruiden, iets wat ik heel veel gebruik in de kraamperiode voor vrouwen en wat veel bijdraagt aan herstel. Hier alle kruiden op een rijtje, hieronder een mooi kort overzicht.    Kamille - Pre en postpartum kruiden,  ook ideaal om mee te spoelen Frambozenblad thee - Pre en postpartum kruiden,  ook heel fijn om mee te stomen Vrouwenmantel thee - Let op! Vrouwenmantel mag je NIET drinken in je zwangerschap. Alleen tijdens de baring en in de postpartum periode. Borstvoeding thee - Een fijne ondersteunende thee voor ontspanning en borstvoeding. Alle kruiden zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. Ook in een totaal kruiden pakket

Peribottle Ramadan Advent Kortingcode dag 1 t/m 4 - POSTPARTUM10 * * toe te passen voor een aantal postpartum producten. Shop ze hier   De peribottle.  Als Doula gebruik ik het veel in de kraamweek bij kraamvrouwen, zeker i.c.m. de gedroogde kamille kruiden. Na je bevalling is je vagina opgezet en vaak gevoelig. Het is dan heel fijn om je vagina te spoelen, vooral wanneer je een boodschap op het toilet moet doen.   De peribottle is speciaal ontworpen voor deze periode en ideaal te gebruiken om je vagina te spoelen. BPA vrij, compact en fijn in gebruik. Doordat deze fles niet extreem groot is ook veel wendbaarder in het toilet. Na de kraamperiode ook heel handig voor in je tas voor onderweg of op het werk.

Bengkung Belly Bind Ramadan Aftelkalender Kortingcode dag 1 t/m 4 - POSTPARTUM10 * * toe te passen voor een aantal postpartum producten. Shop ze hier Omdat elke moeder na de bevalling de juiste heling verdient, nu korting op postpartum producten in de webshop. Één van de producten die heel waardevol zijn in je kraamperiode is een bellybind. Een Do It Yourself bellybind pakket shop je hier. Omarmd Verwarmend Helend Dragend Dat is wat een bellybind doet. Een musthave in je kraamperiode.