begeleiding voor, tijdens en
na de bevalling.

Latest Posts

facebook instagram twitter

Doula Tarieven

Hulp prenatal 

Prijs op aanvraag, afhankelijk van welke hulp, jouw budget en hoeveel uur.
Of kies uit één van de pakketten!

Samen kijken we naar waar jou behoeftes liggen. We bespreken waar je hulp en begeleiding momenteel nodig hebt. Bijvoorbeeld voetmassage, voeten bad, gesprekken om oude geboorte trauma’s te verwerken, hulp in huis, koken, hulp met oudere/eerdere kinderen enzovoorts.

Hulp postnatal     

Prijs op aanvraag, afhankelijk van welke hulp, jouw budget en hoeveel uur. 
Of kies uit één van de pakketten!

Samen kijken we naar waar jou behoeftes liggen. We bespreken waar je hulp en begeleiding momenteel nodig hebt. Bijvoorbeeld voetmassage, ontspanning massage, sluitingsritueel, voeten bad, vaginaal stoombad, gesprekken om oude en nieuwe geboorte trauma’s te verwerken, hulp in huis, koken, hulp met oudere/eerdere kinderen enzovoorts.

Zwangerschapsmassage aan huis – 85,-

Heerlijke kruidenthee, voetbad, gevolgd door een uitgebreide ontspanning massage (totale duur behandeling 1,5-2 uur, massage zelf 60 minuten) met hoogwaardige oliën aan huis.

Kraambedmassage aan huis – 99,-

Heerlijke kruidenthee, voetbad, gevolgd door een uitgebreide ontspanning massage op je eigen bed. Zo kan je heerlijke daarna blijven liggen met je nieuwe aanwinst. (totale duur behandeling +/-2 uur, massage zelf 60 minuten) met hoogwaardige oliën aan huis.

Bengkung Bellybind huur – 70,- *

Benkung bellybind buik wikkel huren. Je ontvang je een instructie filmpje, om jezelf in te kunnen binden

*Als de doek in goede staat word geretourneerd ontvang je €45,- borg voor het lenen van de doek retour – tot 40 dagen,langer in overleg.

Bengkung Bellybind basis – 50,- *

Benkung bellybind buik wikkel. Ik leer je om de wikkel te knopen en na afloop ontvang je een instructie filmpje, om altijd terug te kunnen kijken hoe hetook alweer moest.

*Exclusief €45,- borg voor het lenen van de doek – tot 40 dagen,langer in overleg.

Bengkung Bellybind uitgebreid – 145,- *

Verwarmende moxa behandeling, helende buikmassage, castorolie buikpakking, voet OF hoofd massage en als afsluiter zet ik bij jou de Benkung bellybind buik wikkel.-incl. instructie filmpje

*Exclusief €45,- borg voor het lenen van de doek – tot 40 dagen,langer in overleg.

Bengkung Bellybind totaal – 220,- *

Verwarmende moxa behandeling, helende buikmassage, castorolie buikpakking, voet OF hoofd massage, Yoni steam en als afsluiter zet ik bij jou de Benkung bellybind buik wikkel.

*Exclusief €45,- borg voor het lenen van de doek – tot 40 dagen,langer in overleg.

Yoni steam basis – 95,- *

We starten met een verwarmende buikmassage en sluiten af met een helende, verwarmend en rustgevend vaginaal stoombad. Mag vanaf een week na je bevalling.

*Inclusief stoomkruiden, kruiden thee, gebruik van stoomkruk & stoomjurk

Yoni steam extra – 179,- *

Je krijgt eerst een verwarmende ontspanning massage van 45 minuten, gevolgd door een moxa behandeling en sluiten af met een helende, verwarmend en rustgevend vaginaal stoombad. Mag vanaf een week na je bevalling.

*Inclusief stoomkruiden, kruiden thee, gebruik van stoomkruk & stoomjurk

Massage met bellybind 175,- *

We beginnen met een heerlijk voetenbad van kruiden, waarna je daarna plaats mag nemen op bed of de massage tafel voor een fijne ontspanningsmassage van ongeveer een uur. Na de massage nemen we een korte pauze voor een fijne kruiden thee en beginnen we met de bellybind aanleren. Na afloop van deze behandeling ontvang je een instructie filmpje, zodat je altijd terug kan kijken.

*Exclusief €45,- borg voor het lenen van de doek – tot 40 dagen,langer in overleg.

Ayurvedische babymassage Inclusief – 65,-

Ayurvedisch babymassage. Cursus is inclusief hapje en drankje, uitgebreide beschrijving van de babymassage en suggesties welke oliën het best gebruikt kunnen worden.

We bespreken tips omtrend slapen en buikkrampjes. De sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Sessies vinden aan huis plaats. Prijzen per sessie/per kind.

Kan in principe vanaf de kraamweek, maar fijnste is vanaf 6 weken na de geboorte. Bij onrust enzovoorts kan het eerder worden ingezet.

Een baby massage hoeft niet lang te duren, het gaat vooral om de aanraking en de juiste bewegingen. Het leren kennen van je baby en je baby bewust laten worden van zijn lichaam. Het is een fijne manier om met je baby in contact te komen en te kunnen ondersteunen bij ongemak en pijn.

Geboorte coaching gesprek basis – 45,-

Online één op één gesprek van één uur via skype om jou te informeren over natuurlijk bevallen en alle ins en outs voor een fijne bevalling. Bespreken van jou angsten en tips en tricks voor de bevalling.

Geboorte coaching gesprek extra – 75,-

Online één op één gesprek van anderhalf uur via skype waarbij we kijken hoe we samen jou wensen kunnen waarborgen voor een fijne bevalling. Daarbij bespreken we jou angsten en andere dingen waar je tegenaan loopt. Je ontvangt van mij handvatten en tips omtrent alles waar jij tegenaan loopt en de bevalling met een vertrouwd gevoel tegemoet te gaan.

Kraam coaching basis – 50,-

Online één op één gesprek van één uur via skype waarbij ik je vertel hoe je goed voor jezelf kan zorgen in de kraamweek. Waar je op moet letten en voor moet waken. Samen stellen we een mealtrain op en bekijken de mogelijkheden tot hulp en bouwen een vangnet.

Kraam coaching extra – 80,-

Online één op één gesprek van anderhalf uur via skype waarbij ik je vertel hoe je goed voor jezelf kan zorgen in de kraamweek. We bespreken je zorgen en kijken naar mogelijkheden qua hulp. In dit gesprek stellen we samen een mealtrain op, bouwen we een vangnet en zorg ik voor de juiste info om klaar te hebben liggen. Na het gesprek ontvang je een aangepaste lijst voor de kraamvrouw met recepten die aangeraden worden om aan te sterken en in te nemen na de bevalling.

Geboorteplan – 25,-

We bespreken jou wensen naar aanleiding van een vragenlijst en ik verwerk die in het plan. Online ontvang je van mij een geboorteplan in word, die je volledig naar wens later nog kan aanpassen. Zo word jij heerlijk ontlast en zet ik een fijn plan in elkaar. Je ontvangt na het gesprek binnen 3 dagen het plan in je mail. Mocht het plan nog niet volledig naar wens zijn, kun je nog eenmalig wijzigingen doorgeven en herschrijf ik je plan nog éénmalig.

Kraamplan – 25,-

We bespreken jou wensen naar aanleiding van een vragenlijst en ik verwerk die in het plan. Online ontvang je van mij een geboorteplan in word, die je volledig naar wens later nog kan aanpassen. Zo word jij heerlijk ontlast en zet ik een fijn plan in elkaar. Je ontvangt na het gesprek binnen 3 dagen het plan in je mail. Mocht het plan nog niet volledig naar wens zijn, kun je nog eenmalig wijzigingen doorgeven en herschrijf ik je plan nog éénmalig.

Positief bevallen- Interactieve meeting aan huis met of zonder partner – 115,-

De cursus over “hoe positief de bevalling in gaan en omgaan met baringspijn” en duurt ongeveer 2,5/3 uur.

We gaan in op ademhaling, houdingen, het proces van bevallen, hormonen en hoe die je helpen, (angst voor) pijn, hoe daarmee om te gaan, rol van en ondersteuning door de (beval)partner.

Geboorte/kraamplan – interactieve meeting aan huis – 89,-

Begeleiding met het maken van jouw geboorte en kraamplan, of input en feedback op jouw bestaande geboorte/kraamplan. We bespreken uitgebreid je wensen en wat je niet moet vergeten. Verder ondersteuning per mail, telefoon en whatsapp  tussen 9.00 uur en 21.00 uur tot 40 dagen na de bevalling. Antwoord terug binnen een uur. Vervolg afspraak (1 uur) 55,-

Postpartum doulabegeleiding – Minimale afname per dag 3 uur – 40,- per uur

Huishoudelijke werkzaamheden, incl. het maken van verwarmde maaltijd(en), empathische ondersteuning, de moeder even ontlasten zodat ze even kan douche etc.

Indien massages gewenst zijn, zal dat extra in rekening worden gebracht.

Borstvoeding hulp en ontspanning – 115,- of 75*,-                                          *exclusief de massage

Sessie duurt ongeveer 1,5-2 uur en bestaat uit een schouder en nek massage onder genot van een kruidenthee. Ik kijk mee met het aanleggen, check de mondmotoriek, geef tips en help met goede houdingen. Ook zonder massage te boeken, dan betaal je € 75,- en duurt het een half uur korter.

Voor alle behandelingen geldt:

Prijzen geldig van 1 januari 2020  tot 1 januari 2021

*Natural M’oummies mag ten alle tijden haar prijzen wijzigen, de prijzen op de website zijn bindend.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

Prijzen zijn INCLUSIEF reiskosten binnen een straal van 5 km in en om Castricum.  Voor het gebied buiten Castricum geldt een tarief van 0,19ct per kilometer.

Parkeerkosten worden altijd verrekend op de klant.

Bij het boeken van meerdere dagen krijgt u € 10,- korting per EXTRA geboekte behandeling

Bij iedere reservering vragen wij een aanbetaling van 30% van het totaal bedrag om de behandeling vast te leggen

Bij annulering binnen 1 week voor de afgesproken datum, vervalt de restitutie van de aanbetaling.

Als je een minimaal inkomen hebt, neem dan contact met me op over de mogelijkheden.