Massage

[vc_row][vc_column][eltdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][eltdf_elements_holder_item][vc_single_image image=”6450″ img_size=”full” alignment=”center”][/eltdf_elements_holder_item][/eltdf_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][eltdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][eltdf_elements_holder_item][vc_column_text]

Ontsnap even uit de dagelijkse stress en kom tot rust onder het genot van een heerlijke massage.

 

In onze oh zo stressvolle Westerse maatschappij, waar werken de standaard is en we vrijwel altijd aan staan, is het zo belangrijk soms even een stapje terug te doen en een ontspannen massage te nemen.
Massages hebben vele voordelen, zowel fysiek als mentaal.
Voor zwangere vrouwen en pasbevallen vrouwen zijn deze voordelen nog helender en zorgen voor rust in lichaam en geest.
Denk dus ook eens om jezelf lieve vrouw, dat heb je verdient.
Hier 6 redenen om jezelf af en toe te verwennen, of je nou zwanger bent, net bevallen of gewoon onwijs toe bent aan ontspanning, een massage is altijd een goed idee.
1. Zorgt voor soepelere spieren
Een massage zorgt ervoor dat je spieren worden los gemaakt en verzacht je pijnlijke spieren, waardoor je spieren kunnen ontspannen en dus veel soepeler aanvoelen. Na een massage voelt je lichaam letterlijk ‘losser’, relaxter en soepeler.
2. Het verbetert de bloedcirculatie
Een massage activeert je bloedsomloop, het zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten in de huid verwijden. Hierdoor kan er meer bloed gaat stromen en voel je je fitter en energieker.
3. Het verwijderd afvalstoffen
Tijdens een massage worden ook de lymfevaten geactiveerd. Hierdoor kunnen  de afvalstoffen je lichaam sneller verlaten, wat natuurlijk super fijn is. Een bindweefselmassage is specifiek bedoeld om je lymfeklieren te acctiveren.
4. Je slaapt beter
Na het ondergaan van een massage zul je sneller in slaap vallen en vaak ook dieper slapen. Tijdens een massage wordt namelijk serotonine geproduceerd, een voorloper van melatonine, dat ervoor zorgt dat je beter slaapt. Dit herken je vast wel, na een massage voel je je vaak heerlijk ontspannen en onwijs rozig.
5. Het verbetert je concentratie
Een massage zorgt ervoor dat je zowel mentaal als fysiek tot rust komt. Doordat je meer rust voelt in je lijf, maar dus ook in je geeft word je concentratie na een massage beter. Een massage is daarom extra goed idee tijdens drukte, stress en chaotische tijden in je leven.
6. Een massage maakt je gelukkiger!

Ja, dit is echt waar dames, een massage zorgt voor een geluksgevoel. Want door het ondergaan van een massage, wordt de aanmaak van endorfine en natuurlijk oxytocine gestimuleerd. Deze hormonen zijn lichaamseigen stoffen die zorgen voor het verminderen van stress en verhogen dus je geluksgevoel. Na een massage heb je vaak een zeer ontspannen en gelukzalig gevoel, wat dus te danken is een het vrijkomen van deze hormonen.

Reden genoeg dus om jezelf af en toe eens in de watten te leggen en een heerlijke massage te nemen, Maak nu snel een afspraak!

[/vc_column_text][/eltdf_elements_holder_item][/eltdf_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”90″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][eltdf_button text=”Ontspanningsmassages, fertiliteit & baarmoeder massages” target=”_blank” icon_pack=”” font_weight=”” text_transform=”” link=”https://natural-moummies.nl/hijama-en-massage-tarieven/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”90″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][eltdf_button text=”Zwagerschap, Kraambed, Postpartum en relax massages” target=”_blank” icon_pack=”” font_weight=”” text_transform=”” link=”https://natural-moummies.nl/behandelingen-doula/”][/vc_column][/vc_row]