begeleiding voor, tijdens en
na de bevalling.

Latest Posts

facebook instagram twitter

Webshop

Postpartum kraampakket

Voor een goed begin van je bevalling en kraamperiode.

Suppletie & mineralen

Alle supplementen en mineralen die je nodig hebt voor, tijdens en na je bevalling onder één dak.

Fijne producten voor je baby

Prachtige schapenvachtjes, zoutlampjes, natuurlijke producten en andere fijne spullen voor je baby. Met zorg uitgekozen vanuit een natuurlijke visie.

Cursussen en behandelingen

Zorg voor, tijdens en na de bevalling. Fertiliteit, zwangerschap, bevallen en herstel in je kraamperiode.

Practice what you preach

Zodra een zwangere vrouw bij mij in de praktijk komt voor een cursus of behandeling vertel ik haar altijd goed om haarzelf te denken. Dat ze veel rust moet nemen en zeker de laatste weken zich terug moet terug om haarzelf in haar eigen cocon voor te bereiden op een mooie bevalling. Ik vertel haar rust te nemen na de bevalling en 40 dagen kraamvrouw te zijn. Om daarna te genieten van haar baby en haarzelf rust te gunnen om te wennen aan de nieuwe dynamiek binnen het gezin en de nieuwe rol die zij als vrouw en moeder heeft gekregen. Dit is dus precies wat ik mijzelf ook gun en daarom hanteert vanaf heden onze webshop tijdelijk een langere levertijd. Zodra ik weer de ruimte voel zal dit weer korter worden.

Selfcare is not selfish

Bestellingen

Bestellingen worden binnen 14 tot 30 dagen verstuurd. Heeft jou bestelling spoed, dan zal dit uiterlijk binnen 7 dagen zijn. Vermeld dit wel in je opmerking van je pakket en maak er geen misbruik van. Kijk bij Babynatura, Biomom, Cotton Candy store of the Childhood collective voor gelijkwaardige producten. Liefs Amina

Mothering the mother

Cursussen & behandeling

Cursussen & behandelingen kun je weer inplannen in het nieuwe jaar. Houd er rekening mee dat de agenda al redelijk vol is en als je dus een cursus of behandeling wenst je op tijd contact opneemt met ons. Je kan via het contact formulier contact opnemen voor een afspraak. Wij streven ernaar om binnen een week je bericht te beantwoorden. Momenteel zal ik enkel cursussen en behandelingen geven online of bij mij in de praktijk. Ik wil het geboorterecht van mijn zoontje voltooien en dit gaat voor op al het andere. Daarom zullen behandelingen en cursussen tijdelijk enkel in deze vorm beschikbaar zijn.

Prepare for birth