| NATURAL M’OUMMIES |

• Zwarte Zaad en Eczeem •

Door een groepje vriendinnen word ik soms wel is zwarte zaad koniging genoemd, omdat ik het letterlijk overal voor gebruik en overal op smeer. Bijna bij elke kwaal, komt het hier uit de kast.
Nu is het ook bewezen dat zwarte zag een zeer heilzame werking heeft voor echt super veel kwalen.
Vandaag wil ik vooral ingaan op zijn werking m.b.t. de huid.


Zwartzaadolie bevat veel medicinale en therapeutische eigenschappen die erg goed zijn voor je huid en überhaupt je gezondheid. Zwarte zaadolie heeft een geweldige antibacteriële en ontstekingsremmende effect bij behandeling van huidaandoeningen en huidinfecties. 

Het heeft een pijnstillend en verzachtend effect op de huid en is daarom een perfecte toepassing voor vele huidaandoeningen.

Zwarte zaad is ook heel erg goed voor eczeem. In zwarte zaad zitten medicinale stoffen die droge huidaandoeningen kalmeren. Atopisch eczeem is daar één van.


In zwarte zaad zit de werkzame stof thymoquinone, deze stof heeft een onsteking remmend effect en voorkomt dus uitbraken van eczeem.
Er zijn zelfs studies waarin is gebleken dat zwarte zaad net zo effectief is als Betamethason, een steroïdecrème die gebruikt word bij het behandelen van een jeukende en schilferende huid 

Een groep patiënten hebben gedurende 4 weken twee maal per dag zwarte zaad olie aangebracht op hun geïrriteerde huid plekken en zeer goede resultaten bereikt.

Ook psoriasis is bewezen te behandelen met zwarte zaad. Tijdens een onderzoek met muizen die psoriasis plekken hadden, bleek dat regelmatig aanbrengen de onsteking verminderde en de huid hielp genezen.

Door de antibacteriële werking van zwarte zaad, is het ook uitermate geschikt voor acne. Het helpt zelfs bij onstoken en rode puistjes. Tijdens een klinisch onderzoek op volwassenen met acne, werd duidelijk dat het gebruik van een zalf met 10% zwartrzaadolie het aantal puistjes, in een periode van 2 maanden, verminderde. Bijna 60% van de patiënten ondervonden een vermindering van hun acne symptomen, na gebruik van zwartezaadolie.

Omdat zwartezaadolie een krachtige antimocrobiële eigenschap heeft, kan het in worden gezet bij vele huid kwaaltjes. Zo is het de perfecte behandeling bij huid infecties en voorkomt het dat wonden gaan ontsteken en besmet raken.

Tijdens een ander onderzoek werd duidelijk dat zwartezaadolie net zo goed zijn werk deed, als het farmaceutische middel Mupirocin, wat word gebruikt als antibacteriële zalf bij huid problemen, duur veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld stafylolokken.

Zwartezaadolie kan zelfs worden ingezet bij rimpels. Zowel het smeren op de huid rondom je ogen en de hals, als het innemen van de olie zullen tekenen van veroudering verminderen. Dit word medemogelijk gemaakt door de antioxidanten en anti-apoptose (anti celdoding). Dit zorgt voor het anti aging effect en heeft dus een verjongende werking op je huid.

Het fijne is dat het prima te gebruiken is voor huid klachten van elke leeftijd. Van zuigeling tot bejaarde het is zeer breed inzetbaar. Want buiten alle voordelen voor de huid heeft het nog veel veel meer voordelen, zoals bevordering van je melk productie en ondersteuning van diabetes. Maar daarover weer een andere keer, in sha Allah. Zorg dat je dit goedje altijd in huis hebt, want het zal goed van pas komen.

Bestel nu hier, echte pure zwartezaadolie van PUURZO.