Kraamplan DIY

Salaam Aleikoum Mooie vrouw,

Je kraamperiode is een belangrijke periode na je bevalling, om je herstel en rust te waarborgen is het heel waardevol om een kraamplan op te stellen.

Als moeder en postnatale doula weet ik hoe belangrijk het is om deze periode ook goed voor te bereiden.

Wekelijks deelde ik mijn kraamplan aan cursisten als voorbeeld, Dit was altijd al heel waardevol, maar ik wilde dat jullie meer handvaten kregen. Om het dus nog inzichtelijker te maken en je een overzicht te geven van mijn tips en meer, heb ik een kraamplan ontwikkeld die je helemaal naar eigen wens kan invullen en aanpassen. Het fijne aan het kraamplan is dat standaard tips erin staan, zodat je dus met de wil van Allah belangrijke punten niet vergeet.

Via deze link kan je het kraamplan downloaden en printen.

Moge Allah je voorzien van een prachtige bevalling en een geweldige kraamperiode.

Liefs Amina

Om Jezelf nog beter voor te bereiden op de kraamperiode vind je in onze webshop vele mooie producten om jezelf te ondersteunen.

Allicht is de online cursus kraamperiode ook iets voor jou, hierbij informeer ik je over herstel na de bevalling, voeding, suppletie, behandelingen, wat je zelf kan inzetten en het kiezen van je kraamzorg. Erg waardevol en super handig om jezelf volledig goed voor te bereiden.

De kruiden die we aanraden in het kraamplan kun je ook grotendeels terug vinden in onze webshop.

Heb je bepaalde vragen, schroom niet om contact op te nemen, wij streven ernaar uiterlijk binnen 72 uur antwoord te geven.

whatsapp 06.47471673