Onzekerheid en angst spelen vaak op als je kindje ziek is. Dat is heel normaal, want als moeder zie je je kind liever niet ziek. Er zijn veel kinderziektes die je kindje KAN oplopen, vele onschuldig, sommige gevaarlijk en zelfs dodelijk. Maar welk pad bewandel je als je kindje ziek is? Is het altijd mogelijk om te handelen vanuit natuurlijke basis? Of is regulier de beste weg?

In deze cursus neem ik je mee in mogelijkheden om te gebruiken en toe te passen. Als orthomoleculair therapeut probeer ik zoveel mogelijk te handelen vanuit natuurlijke basis. Maar er zijn ook zeker gevallen waarin ik heel blij ben met de regulieren zorg.

Na deze cursus hoop ik vooral dat jij handvaten hebt om symptomen te herkennen en te weten welke mogelijkheden er zijn. Wat je kan gebruiken ter ondersteuning, wat helpt om het zelf genezend vermogen te stimuleren en wat vooral ook helpt om de weerstand sterker te maken.

We behandelen de belangrijkste kwaaltjes en kinderziektes die voorkomen. Denk aan, wat te doen bij een blaasontsteking, koorts, verkoudheid, vlekjes ziektes en alle andere kinderziektes. Ook staan we stil bij voorzorg, suppletie, voeding en de invloed van zaken zoals ons drinkwater, va.x.i nati.es en andere dingen waarmee we te maken krijgen van buiten af.

Omdat ik vanuit de wet geen (medische) claims mag doen kan ik verder weinig vertellen over de inhoud hier. Wil je meer informatie, stuur gerust een berichtje naar 06.47471673

Volg deze training