Hallo allemaal!

Salaam Aleikoum zus!

Ik ben Amina, moeder van twee meisjes D. [December 2015] en A. [Januari 2019]. Ik hou van alles wat te maken heeft met gezondheid en goed zijn voor je lichaam. Ik ben gek op het uitzoeken, in kaarten brengen en ontrafelen van klachten en de geboortezorg interventies, problemen en welzijn zorg. Hier is dan ook mijn passie begonnen voor mijn brede kennis en doel om de Ummah te helpen, opzoek naar een goede basis en gezondheid.

Toen ik in 2015 moeder werd, wilde ik net zoals elke moeder het beste voor mijn kind. Omdat ik helaas niet een hele fijne zwangerschap had, had ik negen maanden de tijd op bed, om mij te verdiepen in alle ins en outs omtrent zwangerschap, bevalling en opvoeding. Elk onderwerp onderzocht ik uitgebreid, ik schreef alles op en maakte er een naslag werk van. Ik volgde cursussen op de dagen dat het wat beter ging en besefte mij dat bewust bevallen en opvoeden voor mij heel belangrijk was.

“Bewust nadenken over mij keuzes, voor mij gezin en mijn kind”

Bewust nadenken over de keuzes die ik maakte voor mijn kind en de stappen die ik zetten om een fijne bevalling te krijgen stonden toen centraal. Dat betekend een geboorteplan, kraamplan, maar ook een opvoedplan en nog veel meer. Nadenken over elk aspect omtrend zwangerschap en alles wat daarna komt. 

Uiteindelijk met alle info die ik tot mij kon nemen en waarvan ik een flink naslag werk maakte, had ik een prachtige eerste bevalling. En toen.. toen was ik ineens mama. Borstvoeding was voor mij de enigste optie, samen slapen, dragen en bewust ouderschap stond voorop. Ik was zo gedreven en enthousiast over alles dat ik vrouwen die het wilde horen begon te informeren. En zo groeide mijn liefde voor zwangere en pas geboren moeders..

Doordat ik nu mama was dacht ik overal bewuster over na en ging ik mij steeds meer verdiepen in natuurlijke producten, natuurlijk ouderschap, natuurlijke voeding, onze natuurlijke manier van veilig slapen en dragen van je kindje. Langzaam ontstond NATURAL M’OUMMIES.

” Kennis is macht “

Ik ging opleidingen volgen in alles wat voor mij belangrijk was om vrouwen te informeren en te helpen in hun natuurlijke weg, gevoel en fitra te volgen. Postnatale doula, Hijama, borstvoeding, dragen, voeding, massage, alles wat aansloot bij mijn visie volgde ik een cursus of opleiding voor, om zo nog meer kennis te bezitten en te kunnen verspreiden. Tot de dag van vandaag ben ik nog niet uitgeleerd en staan er meerdere cursussen en opleidingen op de planning. Jaarlijks doe ik bijscholing, wat ik zeer belangrijk vind.

Door mijn opleidingen, besefte ik mij ook ineens dat mijn eerste bevalling, ondanks dat ik die erg prettig had ervaren, toch flink wat interventies bevatte die echt anders hadden gemogen. Dit sterkte mij nog meer in het willen informeren en vertellen over de geboortezorg en alle protocollen die als standaard worden gezien en vaak als moeten worden beschouwd.

In april 2020 ben ik afgestudeerd met een 8,5 voor orthomoleculaire adviseur, Alhamdullilah. Zo kan ik jullie nog beter helpen met jullie klachten en vragen omtrent zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en het herstel na de bevalling. En sta ik klaar om jullie te adviseren over mijn producten en te helpen in het bepalen van de juiste voeding, vitamines & mineralen, volledig op maat.

” Cursussen met een waardevol informatief content, om jou te sterken in jou avontuur “

Inmiddels geef ik dag in dag uit privé cursussen, groepscursussen en advies aan vrouwen met een zwangerschapswens, die zwanger zijn en bijna bevallen en dames die pas zijn bevallen. Cursussen over gezond zwanger zijn, bevallen in eigen kracht en regie, specifieke borstvoeding cursussen, over herstel in de kraamperiode, veel vitamine en voeding advies, maar ook advies over ziek en zeer bij kleintjes en meer. Omdat ik zelf momenteel wegens leuke privé omstandigheden even niet werkzaam zal zijn tot Maart 2022 en de aanvragen van cursussen binnen bleven stromen, besloot ik een online cursus te maken, zodat niemand de cursus informatie hoeft te missen. Zo kan ik jullie blijven helpen en ondersteunen vanuit mijn eigen tempo.

” Mothering the mother – Support all woman “

Tot heden, begeleid ik moeders met alles wat nodig is voor, tijdens en na de bevalling. Tips omtrend fertiliteit, zwangerschap, bevallingen, voeding,  vitamines, de kraamweek en alles wat daarna komt. Mothering the mother, liefde voor alle vrouwen. Als vrouwen elkaar steunen, gebeuren er mooie dingen.

Onderhand ben ik moeder van twee prachtige dochters, getrouwd met de liefde van mijn leven. We wonen in een heerlijk dorp aan zee, met veel natuur om ons heen. De oudste gaat onderhand naar school en de jongste is nog heerlijk thuis bij mama. Ik kies er bewust voor om te werken wanneer ik dat wil en mijn gezin de prioriteit te geven. Ik zou het heel leuk vinden om jullie snel te mogen ontvangen in mijn praktijk of te zien bij jullie thuis.

Uitleg naam NATURAL M’OUMMIES

NATURAL staat vanzelf sprekend voor natuurlijk.

M’OUMMIES is een woordspeling van Mommies (Mama in het engels) en Umi ( de Arabische benaming voor mama ).