• Je bent niet alleen •


Voor de mama’s die gisteren nee stemde..

Mijn hart huilt voor de mama’s die gisteren aangaven, dat ze niet op een roze wolk zaten na hun bevalling. 38 vrouwen van de 56 stemde op NEE, dit betekende 68%. Zelf vind ik dat echt heel verdrietig, omdat ik elke mama een goede start gun.

Nu ben ik vooral ook heel benieuwd of deze vrouwen die gisteren NEE stemde, mij willen laten weten waarom.. Dit hoeft niet openbaar natuurlijk. Maar ik zou het fijn vinden om nog beter in kaart te brengen waar de behoefte ligt.

Als postpartum doula doe ik natuurlijk al super veel, van koken, hulp in huis, borstvoeding coaching, zwangerschap en bevalling coaching. Maar ook hulp bij vitamime en minerale te korte tijdens en na de zwangerschap. Fijne mama treatments natuurlijk niet te vergeten, een warme massage of een verstevigende belly bind, een mooi sluitingsritueel of een fijne yoni stoomsessie. De pasgeboren mama verwarmen en “eren” voor haar prachtige werk dat ze heeft geleverd.

Mooie, lieve vrouw, jij verdiend het om jezelf fijn en goed te voelen. Om vertrouwen te hebben in jezelf en je “nieuwe” mama zijn. Om de bevalling en de eerste periode te omarmen met veel vertrouwen. Maar dit kan je niet alleen en hoef je ook niet alleen. Ga dus never nooit als je je down voelt, jezelf straffen of afsluiten. Vraag om hulp, want echt waar mama, het kan zo een mooie tijd zijn samen met je nieuwe gezin.

Dikke warme knuffel, ik denk aan je en ik sta voor je klaar als je me nodig hebt.

Liefs Amina


#warmte #liefde #knuffels #postpartum #kraamweek #baby #vrouw #postpartumdoula #postpartumdepression #ptss #ppd #samensterker #jebentnietalleen #gezin #borstvoeding #yonin #stoomkruiden #doula #bevalling #bellybind